15: 03. - 05. 12. 2010 Adventní duchovní obnova vysokoškoláků PDF Tisk Email

Ve dnech 3. - 5. 12. 2010 proběhne u nás setkání mladých lidí, kteří se zúčastní celoroční přípravy vysokoškoláků za účasti P. Antonína Pražana SDB, P. Františka Ptáčka SDB a P. Krištofa Henrika OMI.


Adventní duchovní obnova 3.12. – 5.12.2010

S radostí jsme přivítaly nám již známé, ale i nové tváře mladých lidí ze Spolča 4 Dvory z Českých Budějovic, kteří si k nám přišli udělat adventní duchovní obnovu. Mladým vysokoškolákům při jejich obnově a dobré přípravě na svátky Narození Páně byli k dispozici dva kněží salesiáni – Páter Antonín a páter František - a páter Krištof z Řádu Oblátů OMI. Rádi je u nás vítáme, protože i my jsme duchovně obohaceny. Nejen při bohoslužbě, kterou slouží najednou více kněží a zpívá sbor mladých, možností účastnit se některých přednášek, adorací před vystavenou Nejsvětější Svátostí Oltářní (v sobotu trvala od 19.15 do 24.00 h), ale i příjemnou komunikací s našimi hosty.

Jsme jim moc vděčny za všechno, ale zvláště chceme poděkovat týmu, který zůstal v zámku ještě nad plánovaný čas adventní duchovní obnovy a pomohl udělat radost „ratolestem“ z naší farnosti při příležitosti svátku sv.Mikuláše.