Informace o ubytování PDF Tisk Email

Srdečně Vás zveme do Domova Panny Marie, kde v jednoduchých zámeckých pokojích můžete prožít několik dní v atmosféře Svaté rodiny. Nabízíme klid, dobré domácí jídlo, zdravé prostředí zámeckého parku, možnost účasti na bohoslužbách v zámecké kapli, která je návštěvníkům k dispozici též během celého dne. Naši hosté mají možnost pohovořit si o duchovních věcech i o všedním životě se sestrami CJ. V zámku je instalována sbírka obrazů od Ignáce Raaba ze života sv. Aloise a sv. Stanislava Kostky. Za shlédnutí dále určitě stojí památný pokoj Karla Klostermanna, šumavského spisovatele, velký Losyho sál s malovaným stropem, kde pořádáme koncerty, přednášky a jiné kulturní akce. Hostům můžeme nabídnout prohlídku celého zámku s průvodcovskou službou.

Pokoje nabízíme s vlastním příslušenstvím nebo se společným příslušenstvím nejvíce pro čtyři pokoje. Počet lůžek na pokoji: od jednoho až po šest lůžek, celková kapacita je sto lůžek v pětadvaceti pokojích.

Při exerciciích se snažíme, aby exercitanti byli ubytováni jednotlivě, i když třeba ve velkém pokoji.

Je možné objednat si ubytování s plnou penzí, s polopenzí nebo jenom se snídaní. Poskytujeme i noclehy bez jídla.

V areálu zámku je možné parkovat a uložit jízdní kola a motorky.

Pro děti máme pískoviště a houpačky. Pořádáme táboráky pro návštěvníky s opékáním tradičních pochoutek.

Z důvodu častého výskytu alergií není možné v našem zařízení ubytovávat s hosty žádná jejich domácí zvířata a mazlíčky - psy, kočky atp.

altalt